Cursussen voor bewoners

WKA biedt een ruim aanbod aan dagcursussen en meerdaagse trainingen waarvoor iedereen zich kan inschrijven. De meeste cursussen zijn gericht op leden van huurdersorganisaties en/of bewonerscommissies.  Deze cursussen worden vrijwel altijd van 10.00 tot 16.00 uur gehouden in Utrecht. Zie de cursusagenda.

Tarieven

Is uw huurdersorganisatie lid van de Woonbond? Dan neemt u met korting aan een cursus deel. De standaard ledenprijs voor een dagcursus is  € 159 per deelnemer. Huurdersorganisaties die géén lid zijn betalen € 183 per deelnemer. Voor meerdaagse trainingen zijn de kosten vanzelfsprekend wat hoger.

Aanmelden

U meldt zich aan via het online inschrijfformulier. Twee weken voor de cursusdatum ontvangt u een deelnamebevestiging en verdere informatie.

Maatwerk

Alle cursussen die staan beschreven in onze Studiegids 2017 (pdf) kunt u bij ons ook incompany bestellen. Zie verder bij cursussen incompany voor een beschrijving van cursussen die WKA als maatwerk aanbiedt.

Daarnaast geeft WKA regelmatig cursussen over onderwerpen die niet in onze studiegids beschreven staan. Het gaat dan om geheel op maat gemaakte cursussen, voor huurdersorganisaties die een bepaald onderwerp graag verder willen uitdiepen.

Maatwerk is al mogelijk vanaf €797 per cursus per dagdeel. Reiskosten, materialen, voorbereiding en uitvoering zijn inbegrepen. Bij aaneengesloten dagdelen geldt een korting van 10%.

Alle kosten voor cursussen en trainingen waaraan (representatieve) huurdersorganisaties deelnemen (‘de kosten voor scholingsactiviteiten’), moeten door woningcorporaties en commerciële verhuurders met minstens vijfentwintig woningen volledig worden vergoed. Dat staat in de Overlegwet. Het maakt niet uit of het bestuur of andere leden van de huurdersorganisatie aan een cursus of training deelnemen.

 

Foto Open cursusaanbod

Online inschrijven