Cursussen voor verhuurders

Sommige cursussen zijn voor verhuurders.  Deze cursussen worden vrijwel altijd van 10.00 tot 16.00 uur gehouden in Utrecht. Zie de cursusagenda.

Tarieven

Verhuurders -en andere professionals- nemen deel aan een dagcursus voor € 300 per cursist (exclusief btw).

Aanmelden

U meldt zich aan via het online inschrijfformulier. Twee weken voor de cursusdatum ontvangt u een deelnamebevestiging en verdere informatie.

Maatwerk

Alle cursussen die beschreven worden in onze Studiegids 2017 (pdf) kunt u bij ons ook incompany bestellen. Zie verder cursussen incompany.

Daarnaast geeft WKA ook cursussen over onderwerpen die niet in onze studiegids beschreven staan. Het gaat dan om geheel op maat gemaakte cursussen, voor verhuurders die een bepaald onderwerp graag verder willen uitdiepen.  Bij de uitvoering legt WKA altijd verbinding tussen verhuurder en huurder. Een voorbeeld: bij een cursus over servicekosten komt niet alleen relevante wetgeving aan de orde, WKA gaat ook uitvoerig in op hoe je dit onderwerp bespreekt met bewonerscommissies, huurdersverenigingen en individuele huurders.

Maatwerk is al mogelijk vanaf €1.031 (excl. btw) per cursus per dagdeel. Reiskosten, materialen, voorbereiding en uitvoering zijn inbegrepen. Bij aaneengesloten dagdelen geldt een korting van 10%.


Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op met het secretariaat Opleiding en Training of rechtstreeks met een van onze opleiders.

Foto Cursussen voor verhuurders

Onlive inschrijven voor verhuurders

16 juni 2017
ZAV

6 september 2017
Gemengd beheer

10 november 2017
17 november 2017
2 daagse Basis Huurrecht