Advies

WKA adviseert vanuit de optiek van huurders en hun organisaties. Over onderwerpen als energiebesparing en wijkvernieuwing. Maar ook over het betrekken van bewoners, het versterken van huurdersorganisatiescorporatiebeleid en zelfbeheer. De professionele adviseurs van WKA beschikken over veel praktijkkennis over problemen en wensen van bewoners. Samen met de opdrachtgever zoeken zij altijd naar een oplossing op maat.

Advies met kennis over uw regio

Acht vaste adviseurs werken vanuit regiokantoren in Zwolle (Noordoost), Amsterdam (West) en Eindhoven (Zuid). Ze kennen hun regio goed, en werken nauw samen met de consulenten van de Nederlandse Woonbond. Daarnaast zijn er twee freelance adviseurs aan WKA verbonden, die worden ingezet in regio’s die zij goed kennen.

Advies over energiebesparing en woningkwaliteit

Drie gespecialiseerde adviseurs woningkwaliteit werken op het landelijke kantoor in Amsterdam, in nauwe samenwerking met het Energieteam van de Vereniging Woonbond. Hun werkzaamheden vinden plaats over het hele land.

Advies in combinatie met onderzoek

Er is één adviseur voor WKA werkzaam in de combinatiefunctie van onderzoeker/adviseur. Deze adviseur houdt zich zowel met onderzoekswerk als advieswerk bezig.


Foto Advies