Proclaimer

Deze site is in mei 2014 ontwikkeld door de afdeling communicatie van de Woonbond, in opdracht van het Woonbond Kennis- en Adviescentrum (WKA). Het WKA is verantwoordelijk voor het verdere beheer, en doet er alles aan om de inhoud actueel te houden. Komt u desondanks informatie tegen die incorrect of verouderd is, dan stelt het WKA uw reactie op prijs.

Uw persoonsgegevens

Wanneer u per e-mail of via het contactformulier contact zoekt met het WKA, kunt u binnen 5 werkdagen antwoord verwachten. De persoonsgegevens die u daarbij verstrekt, worden vertrouwelijk behandeld. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u ze verstrekt heeft.

Bezoekersstatistieken

Om de kwaliteit van deze website te verbeteren, registreert het WKA de aantallen bezoeken, de bezoekduur en de bekeken onderwerpen. Deze gegevens zijn geanonimiseerd en worden alleen gebruikt voor intern onderzoek. Het WKA respecteert de privacywetgeving.

Google Analytics

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Auteursrecht

De inhoud van deze website valt onder het auteursrecht van de Woonbond. U mag tekst- en beeldmateriaal niet verveelvoudigen of openbaar maken zonder schriftelijke toestemming van het WKA, tenzij het voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is.