Workshop Transparantietool

Uw woningcorporatie moet u volgens de wet inzicht geven in financiële mogelijkheden. De transparantietool is daarbij een onmisbaar instrument. U staat sterk als u weet waar uw verhuurder het geld aan uitgeeft en op welke uitgaven er bespaard kan worden. U leert aan welke knoppen u kunt draaien om op een verantwoorde manier af te zien van bijvoorbeeld de maximale huurverhoging.

Het WKA heeft samen met de ontwikkelaars van de Tool een workshop ontwikkeld. Afgelopen jaar zijn in samenwerking met RIGO Advies succesvolle workshops georganiseerd om huurdersorganisaties kennis te laten maken met de Tool. De reacties waren zeer positief en de Tool is inmiddels volwaardig onderdeel van het overleg tussen huurdersorganisatie, verhuurder en de gemeente.

Workshop In-Company

Het WKA laat ook uw huurdersorganisatie graag kennis maken met de Tool. Gezien de grote vraag organiseren wij dit jaar In-Company workshops. In een 2,5 uur durende workshop behandelen wij samen met u op een locatie in de buurt het programma. Door de overdracht van kennis en een aantal oefeningen kunt u uw positie aan tafel in korte tijd eenvoudig versterken.


Interessant? Belt u met Femke Kok voor meer informatie.


Foto Advies huurbeleid

Meer informatie

Foto Femke Kok Femke Kok
fkok@wka-centrum.nl
Telefoon: 020 551 77 47